פרגולות מחירים

הבית הוא המקדש שלכם! אל תתפשרו על ספקים זולים בלי ניסיון!

לקבלת הצעת מחיר שלא תוכלו לסרב

אם בעבר המילה פרגולה התייחסה לסוג אחד של פרגולות, הלוא היא פרגולת העץ המסורתית, היום ניתן למצוא בשוק מגוון רחב של סוגי פרגולות, המבוססות על אלומיניום כחומר הגלם המרכזי לייצור השלד שלהן. בהתאם לכך, בבחירת פרגולות אלומיניום מחירים יכולים להשתנות מאוד בהתאם לסוג הפרגולה, לגודלה, לחומרי הגלם מהם היא עשויה ולמורכבות העיצוב שלה. ההשפעה על המחיר ניכרת גם כשמשלבים בפרגולה מנוע חשמלי שהופך את התפעול שלה לנוח, קל ויעיל יותר.

פרגולות מחירים

מהם הסוגים המרכזיים של פרגולות לחצר או למרפסת?

עולם הפרגולות הלך והתרחב עם השנים, וכיום ניתן למצוא דגמים חדשים ומעניינים של פרגולות מעבר לפרגולת העץ המסורתית, ששלטה בעבר בשוק ללא עוררין. בבחינת הסוגים הקיימים של פרגולות, יש להפריד בין שלד הפרגולה ובין הסוכך שלה. מבחינת שלד הפרגולה, ישנם שני סוגים עיקריים של פרגולות, ואלו הם פרגולות העץ ופרגולות האלומיניום. פרגולת העץ מגיעה עם שלד שעשוי מקורות עץ גדולות ועבות, בעוד פרגולת האלומיניום מגיעה עם שלד אלומיניום עשוי פרופילים דקים יחסית אבל חזקים של אלומיניום.

מבחינת הסוכך שמורכב על שלד הפרגולה, אפשר למנות את הרעפים האדומים הקלאסיים של פרגולת העץ, אך מעבר לכך קיימים כיום שורה של פתרונות, לרבות סוכך פלסטיק פולימרי מחורר או אטום, סוכך בד ברזנט או ויסקוזה, סוכך רשת, סוכך עץ או סוכך פולימרי מתקפל. בחירת הסוכך צריכה להתבסס על שיקולי עיצוב, שיקולים פונקציונליים וכן שיקולים של עמידות בפני תנאי מזג האוויר.

בהתאם לסוג השלד הנבחר ולסוג הסוכך הנבחר, נקבע גם המחיר הכולל של הפרגולה, ומאחר ובין שני הפרמטרים הללו ניתן ליצור אינספור שילובים של פרגולות מחירים יכולים להשתנות בצורה דרמטית בין פרגולה לפרגולה.

מעבר לסוג הפרגולה – מאפייני הפרגולה

פרט לסוג הפרגולה הנבחרת, גודלה של הפרגולה ומורכות העיצוב שלה יכולות אף הן להשפיע מאוד על המחיר הכולל של הפרגפרגולות אלומיניום תלויותולה. פרגולות גדולות נדרשות בדרך כלל לכיסוי שטחי גינה גדולים, בהם מעוניינים להשיג כיסוי מיטבי מקרינת השמש לאורך כל שעות היום, לא משנה מאיזו זווית קורנת השמש. מבחינת עיצוב, מגיעות פרגולות העץ בעיצוב די אחיד, אך כאשר עוברים לקטגוריה של פרגולות האלומיניום, העושר העיצובי מתרחב לאין שיעור ומעבר לעיצובי המדף שניתן לרכוש בחנויות המתאימות, קיימת גם האפשרות לעיצוב בהתאמה אישית ובכל רמת מורכבות. גם בהיבט זה, ככל שקיים מגוון גדול יותר של מאפייני פרגולות אלומיניום מחירים הם נתונים שיכולים להשתנות בצורה דרמטית בין פרגולה לפרגולה.

אם אתם נמצאים בשלב של בחינת פרגולות מחירים הם פרמטר שאתם בהחלט צריכים לבחון ולהשוות, אך חשוב שתבינו מהם הפרמטרים שמשפיעים על המחיר, ומדוע המחיר המבוקש מכם הוא המחיר המבוקש. בהיבט זה, גודל הפרגולה, מורכבות עיצוב, סוג שלד הפרגולה וסוג הסוכך הם ארבעת המרכיבים המרכזיים שמשפיעים יותר מכל על מחיר הפרגולה.

פרגולות עץ מחירים לצרכן

פרגולה עץ יכולה להיבנות מכמה סוגי עץ וכמובן בכל מידה וכל גובה כנדרש. בהתאם לכך, בהזמנת דגמים שונים פרגולות עץ מחירים אפשריים יכולים לנוע על פני טווח של מחירים, שמשתנים בהתאם למאפיינים הספציפיים של הדגם הספציפי. בשורות הבאות, נספר לכם על טווחי המחירים המרכזיים שאותם ניתן להתאים למרבית דגמי המיינסטרים, ומהם ניתן לסטות בעיקר כלפי מעלה.

 

פרגולות עץ – דגמים מרכזיים

ככלל, מרבית הדגמים של פרגולות עץ הם דגמי עמודים, קרי פרגולה גדולה הנשענת על עמודים המעוגנים אל תוך הקרקע. ישנם גם דגמי פרגולות עץ שמתאימים יותר לפרגולות קטנות המשמשות כסוככים מעל דלת כניסה או מעל חלון ואלו אינן דורשות תמיכה של עמודים. מעבר לכך, פרגולות עץ יכולות להיבנות מעץ גושני שהוא למעשה עץ מלא מעובד או מעץ סינטטי שהוא למעשה חומר פולימרי בעל מראה עץ. יחד עם זאת, אם אתם רוצים את המראה העצי האותנטי, את מגע העץ ואת ריח העץ של פרגולת עץ, אתם רוצים להזמין פרגולת עץ גושני בלבד, המה גם שפערי המחיר הם לא דרמטיים בין הסוגים השונים. בכל מקרה, יש לקחת בחשבון שבהזמנת פרגולות עץ מחירים המוצעים לכם כוללים בתוכם את כל הפרמטרים הרלוונטיים לדגם הספציפי שאתם מזמינים ועל כן, ספק הפרגולה אמור לדעת להסביר לכם כיצד תומחרה עבורכם הפרגולה בהתאם לפרמטרים השונים.

 

פרגולות מחיריםאז כמה זה עולה?

ובכן, לאחר שבחרתם לבנות את הפרגולה שלכם מעץ גושני, טווח המחירים הרלוונטי עבורכם הוא 350 עד 600 שקלים למטר מרובע. המחירים בטווח זה משתנים בעיקר על פי סוג העץ שאתם בוחרים. עץ אורן פשוט הוא העץ הזול ביותר לעניין זה בעוד איפאה נחשב לעץ יקר יותר, חזק יותר ועמיד יותר, אם כי כלל לא בטוח שאתם באמת זקוקים דווקא לו. בהזמנת פרגולות עץ מחירים יכולים להשתנות גם בהתאם למידות הסופיות של הפרגולה כשככל שהפרגולה גדולה יותר, כך המחיר למטר ירד מעט ולהיפך. אם תבחרו באופציה של עץ גושני, כלומר פרגולה שבנויה מקורות שכל קורה היא גוש עץ אחד טבעי ולא חיבור של מספר גזרי עץ, המחיר יכול לעלות לטווח של 400 עד 700 ש"ח למטר מרובע. פרגולת עץ מעץ סינטטי יכולה לעלות לכם 350 עד 700 ש"ח, שוב בהתאם לחומר הספציפי ולמידות הקורות והפרגולה כולה.

שימו לב, שבמסגרת התקנת פרגולה, יהיה עליכם להזמין תחילה מומחה שיבחן את השטח וייתן לכם את ההמלצות הנכונות ביותר עבורכם וביקור של איש מקצוע כזה מטעם הספק, יכול להיות כרוך בתוספת של 150 עד 200 ש"ח עבור הביקור. בהזמנת פרגולות עץ מחירים יכולים להשתנות גם בהתאם לספק ממנו אתם מזמינים ולכן תמיד חשוב לעשות השוואת מחירים בין כמה ספקים ולבחור את האופציה הטובה ביותר גם באיכות וגם במחיר.

לקבלת הצעת מחיר שלא תוכלו לסרב

אז מה היה לנו בכתבה:
אהבתם? זה הזמן לשתף את המאמר!
התקשרו עכשיו
מעוניינים שנחזור אליכם? השאירו פרטים!